SZOLGÁLTATÁSOK

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon, ha limuzin berles erdekli!

sztriptiz-limo1-limuzin-berlesnight-club-limo1-limuzin-berlesszentendrei-kirandulas-limo1-limuzin-berlesrepteri-transzfer-limuzin-berles-kolcsonzes-limo1budapesten-kivul-limuzinnal-berles-kolcsonzes-limo1eskuvo-limuzin-berles-kolcsonzes-limo1-budapest

Számtalan programra lehet limuzint bérlelni, talán a legnépszerübb a fiatalok körében a bulikba szállitás szórakozóhelyek elé, hisz nagyon látványos ahogy egy Hummer vagy Lincoln limuzin, leparkol, és a sorban álló tömeg néz, hogy vajon ki szál ki a limoból. Nagyon sok lánybúcsúra bérlik a rózsaszin Hummer h3 limuzint, illentve legénybúcsúkra a fehér Lincoln limuzint, de aki egy kicsit extrábbra vágyik, vagy nagyobb a baráti köre a Hummer limuzint választhatja.

Nagyobb társasságok szállitását is meg tudjuk oldani, flottánk legujabb büszkesége a Ford Party Limo, egy hatalmas Góliát széles, hosszú, magas, olyan Amerikai, ilyen biztos, hogy nem jön szembe az utakon.

Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkal, próbálunk minden igénynek eleget tenni.

A Limo1-nél mi mindent megteszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szólgáltatásunkal, és ha máskor is szeretnének limuzint kölcsönözni, akkor ismét minket válasszanak.

Gyerekprogramok

Felnőtt programok

Szalagavató

Ballagás

Városnézés, és transzferek

Esküvők

Évfordulók

Extra Szolgáltatások