Leánybúcsú Full Service

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon , ha limuzin berles erdekli!

Ha egy igazán extravagáns lánybúcsút szeretnétek, akkor bízzátok az egészet a Limo1-re és válasszátok a “Leánybúcsú Full Service” csomagot.

1. Csomag: Ez az egész estés program egy bemelegítő bulival indul a Sunny (www.sunnylounge.hu) jóvoltából. Itt tudtok gyülekezni és ráhangolódni az éjszakára. A Sunny állandó szombat esti rendezvénye, a “Cosmo&Sushi” keretében az első Cosmo-ra a ház vendégei vagytok, és ha falatozgatni is lenne kedvetek, válogathattok a széles sushi kínálatból is. Mindeközben Live Dj keveri a jobbnál jobb csajzenéket és hogy a hangulat garantált legyen, egy üveg Martini Asti vagy Hungária Extra Dry pezsgő behűtve fog várni benneteket az asztalon a Limo1 jóvoltából. Ide érkezik a limuzin a megbeszélt időpontra és visz el benneteket Budapest bármely menő klubjába.

2. Csomag: A program az 1-es csomagra épül azzal a különbséggel, hogy itt az este egy 1 órás limuzin körrel indul melynek célállomása a Sunny “Cosmo&Sushi” estje. Innentől a kínálat és a programok megegyeznek a fent leírtakkal. Addig buliztok ameddig csak szeretnétek és a hely jellegéből adódóan egy igazán kötetlen, zsúfoltságtól mentes, privát jellegű bulivá varázsolhatjátok ezt a mindenki számára felejthetetlen estét!

sztriptiz-limo1-limuzin-berles6

3. Csomag: Amennyiben Chippendale Show-val is szeretnétek meglepni barátnőtöket, ez tökéletes helyszín erre! Igény esetén a Chip & Dale Show egy vagy akár több táncossal is. Választható jelmezek: – chippandale: rendőr, katona, kalóz, gengszter, tengerész, kérésre akár egyéb is.

A csomag tartalmazza:
- Limuzin
- Asztalfoglalás a Sunnyban
- Welcome Cosmo
- 1 üveg pezsgő
- Dj szolgáltatás
- Igény esetén Chip&Dale Show

Vissza