Holdudvar Holdfényben

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon , ha limuzin berles erdekli!

limo1-limuzin-budapest-legenybucsu-lanybucsu-rozsaszin-limo-limousine-holdudvarlimo1-limuzin-budapest-legenybucsu-lanybucsu-rozsaszin-limo-limousine-holdudvar"limo1-limuzin-budapest-legenybucsu-lanybucsu-rozsaszin-limo-limousine-holdudvarlimo1-limuzin-budapest-legenybucsu-lanybucsu-rozsaszin-limo-limousine-holdudvarlimo1-limuzin-budapest-legenybucsu-lanybucsu-rozsaszin-limo-limousine-holdudvarlimo1-limuzin-budapest-legenybucsu-lanybucsu-rozsaszin-limo-limousine-holdudvarlimo1-limuzin-budapest-legenybucsu-lanybucsu-rozsaszin-limo-limousine-holdudvar

Ebben csomagban igazi sztárokhoz méltó kiszolgálás jár Önnek és barátainak!Az előre egyeztetett helyszínen a bérelt limuzin felveszi Önöket, és egy budapesti látnivalókban gazdag útvonalon keresztül jutnak el a célállomásra, a Holdudvarba. Ha az időbe belefér meg lehet állni a Hősök Terén egy pár fénykép erejéig.

Utazás közben minden adott, hogy valódi előkelőségeknek érezhessék magukat. A limuzin felszereltsége is segít előhozni ezt az érzést, ha csupán a bőrülésekre, bárpultra és kellemes zenére gondolunk, hogy az ajándék pezsgőről ne is beszéljünk.

Érkezéskor a limuzin közvetlenül a Holdudvar bejárata elé gördül (nem a Margit hidon áll meg), ami igazán feltűnő, és ritka jelenség. Garantált a látványos entrée. Sofőrünk kinyitja az ajtókat, és miután kiszálltak, tovább élvezhetik az extra bánásmódot, az ott dolgozók már welcome drink-el várják Önöket, és még várakozniuk sem kell, soron kívül, teljes egészében ingyen juthatnak be a Holdudvarba.


Vállaljuk leány-és legénybúcsúk, születésnapok és egyéb ünnepségek lebonyolítását is, a “Holdudvar holdfényben” csomag keretein belül.Válassza a Limo1-et, bérelje ki nálunk álmai limuzinját, ha szeretne egy igazán felejthetetlen élményben részesülni barátaival!

Vissza