Escape Zone

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon, ha limuzin berles erdekli!

Escape Zone

A KIJUTÓS JÁTÉK (Escape Zone)

A 2012-ben elindult magyar hullám a számítógépes “Escape Game” vagy “Room Escape Game” izgalmas elemeit ülteti át a monitorról a valóságba. Az ilyen szabadulós, kijutós vagy épp menekülős játékok lényege általában egyforma: különböző feladatok, fejtörők, logikai és ügyességi feladványok megoldásával lépésről lépésre előre jutni, és kiszabadulni egy adott helységből, megszabott idő alatt.
Van persze, ahol a szabadulás helyett egy magadott cselekményt kell előidézni, vagy meggátolni (pl, bomba robbanása, stb…) De a lényegen ez nem változtat.A magyar ötlet alapján életre keltett számítógépes játékok valódi, hangulatos helyszíneken, kézzel fogható feladványokat és igazi izgalmat kínálnak a játékos csapatoknak, ami kitűnő szórakozási és különleges csapatépítési lehetőséget jelent… talán épp ezért egyre népszerűbbek napjainkban.

Szabadulj ki a pince fogságából! Ne félj a kihívástól – inkább pörögj fel és tornáztasd meg az agyad!

Gondoltál már rá, hogy milyen lenne, ha bezárnának egy pincébe? Az idő egyre csak fogyna, a feszültség emelkedne a kijutás kulcsa pedig ott lenne valahol körülötted… Vajon elég lenne az időd, hogy megtaláld???

Gyere, és éld át a szabadulás élményét! Mi bezárunk egy igazi pincébe, ahol 60 perc áll rendelkezésedre, hogy csapatoddal megoldd a feladványokat, megfejtsd a kódokat, kinyisd a lakatokat és ha minden sikerül, kijuttok még mielőtt az időtök lejárna…

Ez az igazi adrenalin bomba!

Az élmény garantált.

Baráti szórakozás?

Családi program?

Legénybúcsú/Leánybúcsú

Páros randi?

Ezekre talán mind jó elfoglaltság a kijutós játék.

Ha kedvet kaptatok hozzá, foglalj pályát magatoknak ITT és most!

 Vissza